Arkisto tärkeistä julkaisuista:

Joukkoistetun tehtävälistan julkaisu!

https://trello.com/c/T2fF2Gre/48-ohjeet-kuvina

“Mitä minä voin tehdä?”, “Mitä voisimme tehdä käytännössä?”, “Mitä Suomen osastossa tehdään tällä hetkellä?”.

Tehtävälistan avulla saatte vastauksen! Käykää tutustumassa projekteihin, osallistukaa kommentoimalla ja ilmoittautukaa luomaan muutosta kanssamme!   [divider type="thin" spacing="10"]  

Uusi sovellus on nyt saatavilla! (Toistaiseksi vain Applelle)

“Löydä paikallisia osastoja ja jäseniä, näe tapahtumien aikataulut ja tutkaile kaikkien Zeitgeist-liikkeen virallisten alustojen viimeisintä sisältöä. Sovelluksessa mm. osastot, Zeitgeist Media Projekti, radio-show, kanava videoille, sosiaalinen media, blogi, ja muuta.”

 

[divider type=”thin” spacing=”10”]

 

Zeitgeist-liikkeen Suomen osaston lähivuosien suunnitelma!

Olemme laatineet tavoitteet lähivuosia varten liikkeelle Suomessa. Voitte lukea ja kommentoida niitä täällä: https://docs.google.com/document/d/1bKdH2Su0QH6h2nEj4uPIbt4NCWpw_ugjuBfVN6RTNm0/edit?usp=sharing

Mihin haluaisitte osastona tähdätä? Osallistukaa suunnitteluun kertomalla (perustellut) mielipiteenne!

 

[divider type=”thin” spacing=”10”]

 

Liikkeen materiaalit läpinäkyviksi

Pyrkimyksemme on olla läpinäkyvä ja horisontaalinen liike. Meillä ei ole johtajia tai päättäjiä, vaan vapaaehtoisia koordinaattoreita. Kaikkiin päätöksiin saavutaan rationaalisen konsensuksen kautta.

Olemme päättäneet julkaista kaikki muutokseen liittyvät materiaalimme jäsenien kommentoitavaksi ja tarkasteltavaksi. Nyt teillä on mahdollisuus käydä katsomassa, kuinka olemme muuttaneet Suomen osastoa:

Z-liike kansio Drivessä: https://drive.google.com/folderview?id=0B9vnK1UuPorHelFTZ2YwRXlxblU&usp=sharing

Tämä avoimuus tavallaan helpottaa myös horisontaalisuutta: kaikki jäsenet voivat näiden tiedostojen kautta oppia, kuinka liikettä Suomessa tulisi hoitaa ja kuinka se tehtiin onnistuneesti aiemmin.

Jotta voisimme helpottaa horisontaalisuuden saavuttamista kunnolla, olemme tehneet joukkoistetun tehtävälistan jolla otamme kaikki mukaan projektien hoitamiseen, suunnittelusta ja ideoiden jakamisesta toteutuksen kautta aina arkistointiin asti.

 

[divider type=”thin” spacing=”10”]